Luka, Lovro i Maro iz Kiseljaka s tatom prate sve utakmice: ‘Kad damo gol, vičemo svi zajedno!’

Vidio sam da su si navijači u Katru napravili kostime, pa sam im ja malo ‘ukrao’ tu ideju i označio sebe i naše dečke kao da smo u Katru, govori nam Vlatko Bošnjak iz Kiseljaka u Bosni i Hercegovini o fotografijama koje su iznenadile cijelu regiju.

Posljednja od njih nastala je jučer tijekom borbe Vatrenih za brončanu medalju, a prikazuje tatu Vlatka i njegove sinove trojke Luku, Lovru i Maru kako u ‘šeičkim’ kapama budno navijaju.

Foto: Vlatko Bosnjak/Facebook

Njihov tata kaže nam kako je sve krenulo od velike pobjede Hrvatske nad Brazilom, kad ih je na kauču fotografirala njegova supruga Martina, bez koje kako kaže, ovo ne bi bilo moguće.

– Baš nas je iznenadilo, slika je nastala spontano, djecu smo taman mislili odvesti na spavanje, ali onda nas je ona fotografirala – kaže Vlatko i otkriva nam kako je nastala njihova posljednja fotografija u okršaju s Marokom.

– Kape smo napravili od platnenih pelena. Kad bi dečki došli iz vrtića, ja bih to nosio na glavi pa im se svidjelo, budući da su još mali i sve žele ponoviti. Zapravo sam ih dobio na trik, kad su vidjeli da ju ja nosim, navalili su i oni – objašnjava Vlatko.

– Otkad je počelo prvenstvo navijam u kući s njima, prije bih obično otišao u kafić s društvom, a ovako doma pomognem i družim se s njima. Inače igram za NK Kiseljak, to je druga federalna liga, volio bih da i oni jednog dana krenu tim stopama. Još su mali, ali polako upijaju sve. Kad zabijemo gol, vičemo svi zajedno – kaže Vlatko i dodaje kako se fotografiraju nakon svake utakmice, ali da su za fotografijom nakon utakmice s Brazilom, gdje mališani piju mlijeko a on pivo, svi ‘poludjeli’.

Foto: Vlatko Bosnjak/Facebook

Foto: Vlatko Bosnjak/Facebook

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)