Hrvatice oduševio novčanik za eurokovanice: To je sjajna stvar

U novčanicima će vam se ovih dana pronaći više novih kovanice, pa nije zgorega nabaviti mali novčanik samo za njih, kako vam ne bi poderale lisnicu.

– Dok smo još zbunjeni oko kovanica, ovo je odlično pomagalo – piše jedna Hrvatica u grupi recenzija proizvoda na Facebooku. Ispod objave nižu se pohvale. Svi su oduševljeni novčanikom za eurokovanice koje poklanja trgovački lanac DM, ako vaša kupovina iznosi 50 eura ili više, odnosno 376,73 kune ili više.

– Ususret euru, kao novoj službenoj valuti u Republici Hrvatskoj, za svaku kupnju u dm prodavaonicama i dm online shopu u iznosu iznad 50 €/376,73 kn darujemo vas praktičnim novčanikom za eurokovanice uz koji će sve kovanice biti uvijek pregledno posložene. Ponuda traje od 27.12. do isteka zaliha i vrijedi za kupovinu u dm online shopu i u dm prodavaonicama – napisali su iz DM-a.

Ipak, bilo je i onih koji kirtiziraju što se mora potrošiti preko 50 eura za dobiti takav poklon. Tvrde kako se isti može pronaći na internetu, putem Aliexpressa i sličnih shopping platformi, za nekoliko eura.

I mi vam donosimo par prijedloga. Više pročitajte OVDJE.

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)