Stanković napokon odgovorio na pitanje koje muči mnoge gledatelje, a tiče se HDZ-ovaca: ‘Nije smrtna opasnost…‘

Glumac Jan KerekešTomislav Žigmanov iz Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, sportski novinar i komentator Božo Sušec, predsjednica Udruge Kamensko Đurđa Grozaj, spisateljica Silvija ŠestoKatarina Peović iz Radničke fronte – ovo su samo neka od imena koja smo u posljednje vrijeme mogli gledati kao goste u popularnoj TV emisiji “Nedjeljom u 2”.

Mnogi gledatelji pitaju se zašto u studiju nikad nema nikoga iz HDZ-a, a sad im je na to pitanje odgovorio voditelj Aleksandar Stanković, prenosi Jutarnji.

– U zadnje vrijeme redovito nas odbijaju gosti iz HDZ-a. Za najvažnije političke, društvene i ekonomske probleme često su upravo oni odgovorni i neodgovorno je da izbjegavaju najgledaniji politički talk show. Nije smrtna opasnost, preživjet ćemo, ali s obzirom na to da puno vas pita zašto nema HDZ-ovaca, zato – napisao je Stanković na Facebook stranici HRT-ove emisije “Nedjeljom u 2”.

– Nešto su postali jako sramežljivi i radišni tak‘ da nemaju cajta, – Strah od pitanja, rešetanja, strah od istine.., – Je**te, njima više ni reklama ne treba!, – A što da nam kažu, a da pritom ne lažu? – samo su neki od komentara ispod objave.

Source: slobodnadalmacija.hr