I ovi dostavljači imali su svog ‘Rossa’: Trosjed zapeo u zraku, stan oštećen, a oni se pokupili

Luke Ansell odnedavno je vlasnik kuće u Bournemouthu. Novi dom trebalo je opremiti pa je Luke naručio trosjed vrijedan više od 2000 funti od online trgovca designersofas4u.co.uk.

Prilikom dostave doživio je pravu neugodnost. Dostavljačima se trosjed zaglavio na stepenicama u zraku, a oni su potom samo otišli rekavši da nemaju vremena to popraviti. Luke je naveo da su mu stubište i zidovi ‘razbijeni’, piše BBC.

Gospodin Ansell objavio je sliku oštećenog trosjeda u lokalnoj Facebook grupi, a četvero dobrih ljudi došlo mu je pomoći da ga premjesti na kat.

Foto: Luke Ansell/Facebook

Mnogi komentari na internetu povukli su usporedbe s epizodom TV komedije Prijatelji, u kojoj je trosjed na sličan način zapeo na stubištu, dok je Ross grupi dijelio upute.

Ručno izrađen kožni trosjed Luke je naručio prije 15 tjedana, a navodi i  da je dodatno platio za pažljiviju dostavu u novoizgrađenu kuću u koju se nedavno uselio.

Opisao je kako su dvojica dostavljača stigla 19. siječnja te su procijenili da je dovoljno prostrano  da se trosjed odnese do ureda na drugom katu.

Došli su do stubišta, ali ne i dalje.

Foto: Luke Ansell/Facebook

– Zaglavili su se i pokušali izvući trosjed, ali su zapeli. Rekli su: ‘Ne možemo više ništa učiniti, nemamo vremena, moramo ići’.

– Ovo je apsolutna noćna mora. Čak su me zamolili da potpišem poruku da je isporučeno, a tada je došlo i do sukoba.

Rekao je da su zbog događaja gips i drvene obloge u kući teško oštećeni.

Kompanija sa sjedištem u Blackburnu izjavila je za BBC da provodi ‘internu istragu’.

Naknadno su poslali e-poruku gospodinu Ansellu osporavajući njegov opis događaja, tvrdeći da je kauč ‘ostavljen na sigurnom mjestu’.

Kao ‘gestu dobre volje’ ponudili su zamijeniti oštećen trosjed za novi.

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)