VIDEO ‘Teta iz apoteke’ zaludila Srbiju novim snimkama. U prvi plan bacila dekolte i zaplesala

Ana Milanović (47), medicinska sestra i vlasnica ljekarne u Kragujevcu, žari i pali na TikToku gdje je u kratko vrijeme dobila više od 139 tisuća pratitelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Postala je hit u regiji nakon što su se proširile snimke kako pjeva u bijeloj kuti. U početku je objavljivala videa u kojima pjeva narodne pjesme koje imaju veze s medicinom i bolom. No, sada već najpoznatiju “tetu iz apoteke” može se vidjeti kako uvija bokovima i u kućnom izdanju.

Foto: TikTok/screenshot

Ovoga puta na najnovijoj snimci ‘seksi apotekarka’ uvijala se u uskoj crnoj haljini sa izuzetno dubokim dekolteom.

Udovica sam tri godine

Za Kurir je otkrila kako se bori s komentarima ljubomornih žena te da je tri godine udovica.

– Poželjna sam, znam to i nije me sramota. Ja sam seksi, ali ne vulgarna. Ne vidim što je ružno u tome da muškarac komplimentira lijepoj ženi. Jedna vjerojatno ljubomorna žena ostavila je komentar ‘zbog jedne ovakve s TikToka ja sam izgubila muža’. Nisam joj htjela odgovoriti jer to nema smisla. Ali mogu svim ženama poručiti da nisu krive druge žene ako izgube muževe, one same su krive. Neka razmisle o tome – rekla je Ana, koja radi kao Covid sestra. 

Foto: 24sata/pixsell

– Suprug mi je iznenada umro. Bilo je borbe i patnje velike. Ali ja sam takva da sve liječim pjesmom. Kad sam tužna, sjednem u auto, odvezem nekoliko krugova i ispjevam se na sav glas i kao nova sam – dodala je.

Jednom prilikom istaknula je da neizmjerno voli svoj posao i smatra da je to profesija koju treba cijeniti, pogotovo u današnje vrijeme.

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)