Šire se snimke muškarca koji vrijeđa strane radnike: ‘Alo, ajde doma. Hrvatska je zemlja za bijelce. Sieg Heil!‘

Skandalozno ponašanje jednog Hrvata zgrozilo je korisnike Reddita. Objavljeni su videi u kojima muškarac vrijeđa strance druge boje kože u Hrvatskoj te im izgovara gnjusne uvrede.

Tako u jednom videu vrijeđa dostavljača porijeklom iz Indije, kojemu poručuje da se vrati odakle je došao. Na poprilično lošem engleskom pitao ga je otkud je, a nakon što mu dostavljač pristojno odgovori, muškarac mu uzvraća: “Alo, odlazi kući, ovo nije tvoja zemlja. Je*** niger, vraćaj se u Indiju!”

“Ovo je naša zemlja. Hrvatska je Europa, zemlja za bijelce, a ne za crnce”, dodao je u šokantnom videu koji je počeo kružiti internetom.

Video je izazvao brojne reakcije u komentarima, a neki zgroženi korisnici Reddita podijelili su još takvih skandaloznih videa istog muškarca.

U drugome se tako obraća jednom muškarcu na ulici, također uz neprimjerene uvrede: “Dođem u Zagreb i prvo što vidim crnac. Ej, niger! Evo ga, niger! Fuck off! Sieg heil”, izderao se u videu koji je također podijeljen na Redditu, a mnogi korisnici žele otkriti identitet muškarca i prijaviti ga policiji.

Source: slobodnadalmacija.hr