Posted By Cvek Katarina Posted On

‘Ovo se događa kad umrete. Ja sam ušao u duhovno carstvo, bio sam odvojen od svog tijela’

Što se događa u našim posljednjim trenucima dok umiremo? Postoji li nešto nakon? Ta pitanja muče valjda 99,99 posto ljudi…

Odgovor na njih nudi Kevin Hill (55), Britanac koji je za Daily Mail podijelio svoje iskustvo ‘s one strane’…

Kako piše Daily Mail, Kevinovo srce je prestalo kucati dok je bio u bolnici Derby Royal zbog kalcifilaksije, koja ga je ‘napala’ nakon operacije srca.

– Nema svjetla prema kojem idete – kaže na početku Hill, ali naglašava kako je njegovo iskustvo ‘umiranja’ i vraćanja u život bilo spokojno.

Ušao sam u duhovno carstvo

– Ušao sam u nekakvo duhovno carstvo. Sa strane sam gledao svoje tijelo kako propada – veli Hill, čiji su oporavak doktori okarakterizirali kao ‘čudesan’.

U detalje je opisao što se događalo u tim trenucima.

– Nisam na svoje tijelo gledao odozgo, ali bio sam odvojen od njega. Kao da sam bio u duhovnom carstvu, bio sam svjestan svega što se događa, ali i prepun mira. Znao sam da sam umro. Nisam bio u tijelu – priča Hill i dodaje da je gledao doktore i medicinske sestre kako ga spašavaju.

Ali, jasno vam je iz teksta, nije preminuo…

Sve se drastično promijenilo

– Samo sam zaspao i kad sam se probudio krvarenje je prestalo. Znao sam da nije moje vrijeme – govori Hill i pojašnjava kako je sve to utjecalo na njega.

– Prioriteti su mi se promijenili. Obiteljska situacija se drastično promijenila. Postao sam otporniji – veli Kevin, o kojem kod kuće brine supruga Camille

Oporavak ide dobro, a Hill za kraj ponavlja “Svi su mi rekli kako sam od toga trebao umrijeti…”

POGLEDAJTE VIDEO: NAJBOLJE SCENE IZ ‘SPOJA NA SLIJEPO’

Source: 24sata.hr

Comments (0)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)