VIDEO Japanac se popeo na jednu od najviših planina u dizajniranom odjelu: Može se!

Avanturist Nobutaka Sada (49) u srijedu se popeo na najviši vrha Malezije, a postao je viralan jer je dao novo značenje izrazu ‘posao kao i obično’ nakon što se na planinu popeo u odijelu – samo kako bi dokazao da on to može.

POGLEDAJTE VIDEO:

Japanski krojač nije nosio opremu za planinarenje nego se na vrh popeo noseći jedno od odijela svoje marke, prije nego što je pokazao dizajn na 4095 metara nadmorske visine, javlja Mirror.

Mnogi korisnici društvenih mreža su ostali šokirani vidjevši Sada kako se suočava s izazovom, dok je imao torbu u ruci. Snimke njegovog uspona postale su pravi hit na društvenim mrežama. 

U jednoj snimci podijeljenoj na TikTok-u on se probija rutom okružen planinarima koji su odabrali kratke hlače, tenisice i štapove za planinarenje.

U nizu fotografija snimljenih na vrhu planine, dotjerani avanturist izgleda kao da bi trebao biti na sredini svog putovanja na posao, a ne na kraju napornog uspona.

– Popeli smo se na visinu od 2300 m po tropskoj vlazi i kiši, ali SADA-ina odijela po mjeri održala su nas na razini da smo mogli prisustvovati poslovnom sastanku! – napisao je na Facebooku.

Foto: Nobutaka Sada/Facebook

– SADA-ina odijela po mjeri sigurna su za penjanje na planinu Kinabalu – dodao je.

Ovo nije prvi put da se osnivač brenda previše potrudio promovirati svoje proizvode. Predani krojač također je ranije išao na skijanje, pecanje i ronjenje noseći kreacije svoje marke, kao što je snimljeno na njegovom YouTube kanalu gdje dokumentira svoje avanture.

Čini se da i njegov pristup funkcionira, jer je Sada otkrio da su ga prepoznali na TikToku na putu kući kada ga je obožavatelj primijetio u poznatom odijelu koje je nosio za završetak uspona.

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)