FOTO Učiteljica postala hit: Obukla je anatomski triko kako bi djecu naučila dijelove tijela

Ima stvarno dobrih učitelja. Dok neki učitelji samo čitaju odlomke iz udžbenika, očekujući od učenika da upiju sve informacije, postoje i oni koji daju sve od sebe kako bi bili sigurni da njihovi učenici doista nešto i nauče . Veronica Duque jedna je od njih.

43-godišnja učiteljica trećeg razreda iz Španjolske postala je viralna zbog toga koliko je predana svojim učenicima. Kad su trebali učiti dijelove tijela, umjesto da pokazuje na slikama gdje se organi nalaze u tijelu, Duque je ušla u učionicu u trikou koji vjerno pokazuje gdje se što u tijelu nalazi. Njezin ponosni suprug objavio je na Twitteru fotografije tog trenutka koje su ubrzo postale viralni hit.

– Jako sam ponosan na ovu ženu punu ideja i sretan sam što je mogu zvati svojom suprugom. Danas je svoje učenike podučavala anatomiji na vrlo originalan način. Djeca su poludjela. Hura Veronika!!! – napisao je njen suprug na Twitteru.

– Surafala sam internetom kad se pojavio oglas za kupaći kostim s AliExpressa. Znajući koliko je teško ovako mladoj djeci vizualizirati raspored unutarnjih organa, mislila sam da vrijedi pokušati – ispričala je Veronica za portal Bored Panda.

Ovo nije prvi put da se dodatno potrudila da djeci olakša gradivo.

– Odavno sam odlučila koristiti kostime za sate povijesti. Također koristim kartonske krune za svoje učenike kako bi naučili gramatičke kategorije kao što su imenice, pridjevi i glagoli. Različita gramatička kraljevstva, da tako kažem – dodala je Veronica.

– Voljela bih da društvo prestane učitelje smatrati lijenim birokratskim državnim službenicima. Mi to sigurno nismo – poručila je Veronica.

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)