Posted By Cvek Katarina Posted On

Radno vrijeme trgovina za Veliki petak, Uskrs i Uskrsni ponedjeljak 2023.

Trgovački lanci i trgovački centri za uskršnje blagdane prilagodili su radno vrijeme. Za uskrs neće raditi nitko, a mnogi će ostati zatvoreni i na Uskrsni ponedjeljak.

Konzum

Poslovnice Konzuma na Veliki petak radit će redovno, kao i u subotu uoči Uskrsa. Na sam Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak vrata Konzumovih trgovina bit će zatvorena. Potpune informacije o radnom vremenu potražite ovdje.

Lidl

Na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak Lidlove prodavaonice neće raditi. U subotu će sve Lidlove prodavaonice raditi prema uobičajenom radnom vremenu.

Spar i Interspar

Za Veliki petak, najavljeno je redovno radno vrijeme, dok će svi Sparovi supermarketi na Uskrs biti zatvoreni. Na uskrsni ponedjeljak dio poslovnica radit će po prilagođenom radnom vremenu. Podatke za vašu poslovnicu potražite na ovoj poveznici.

Kaufland

Kaufland će za Veliki petak raditi, no poslovnice će zatvoriti na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak. Radno vrijeme svih poslovnica možete provjeriti ovdje.

Plodine

Plodine će raditi za Veliki petak, no za Uskrs neće otvoriti svoje trgovine. Hoće li vama najbliža poslovnica raditi na uskrsni ponedjeljak, provjerite ovdje.

Arena Centar Zagreb

Na Uskrs trgovine Arena Centra ne rade. Na Uskrsni ponedjeljak trgovine Arena Centra rade prema redovnom radnom vremenu. Više detalja možete naći na ovoj poveznici.

Avenue Mall

U nedjelju je Avenue Mall zatvoren. Sve ostalo informacije o radnom vremenu tijekom dana blagdana možete pronaći ovdje.

City Center one

City Center one West, City Center one East i City Center one Split su u nedjelju zatvoreni. U ponedjeljak rade prilagođeno.

Tower Center Rijeka

Trgovine u Tower Centru Rijeka u nedjelju su zatvorene. Više detalja o radnom vremenu trgovačkog centra možete pronaći ovdje.

Source: mojevrijeme.hr