Pijana 24-godišnjakinja napala i izgrebala ujaka, pa se sama otišla prijaviti policiji. Ni u postaji se nije smirila

Gordana (24) iz okolice Slatine proglašena je krivom i osuđena zbog fizičkog napada na ujaka te vrijeđanja policajca.

Prema presudi, sve se dogodilo u veljači ove godine oko 21.45 sati u kući na slatinskom području, gdje je došlo do obiteljskog nasilja, doznaje Danica.hr.

“Okrivljena Gordana u alkoholiziranom stanju s utvrđenom koncentracijom od 2,12 promila, ničim izazvana fizički je napala svoga ujaka, koji se nalazio u prostoru dnevnog boravka. Ujak je također bio alkoholiziran s utvrđenom koncentracijom od 1,65 promila.

Gordana ga je napala na način da ga je noktima izgrebala u predjelu desne strane lica. Daljnje nasilje spriječeno je od strane dečka okrivljene djevojke koji je također bio tamo”, ističe sudac u presudi koja je donesena ovih dana.

No, to nije bio kraj. Gordana je potom otišla u zgradu policijske postaje u Slatini kako bi se sama prijavila za obiteljsko nasilje. Pijana glava, što ćete.

“Istog dana u 22.05 sati okrivljena je osobno pristupila u službene prostorije PP Slatina kako bi se prijavila za navedeni događaj. Prilikom obavljanja razgovora s njom, ista je bez ikakvog povoda i razloga na sav glas počela s vrijeđanjem i omalovažavanjem polijcijskog službenika.

Vikala je na njega ovim riječima: Glupane, majmune jedan, ne znaš svoj posao“, navodi sudac u presudi te domeće kako je ratoborna djevojka zadržana u policijskom pritvoru.

Prekršajnim nalogom ovih je dana kažnjena sa 170 eura i mora podmiriti 26,50 eura troškova sudskog postupka. Kako je dva dana provela u pritvoru, od kazne joj se oduzima 80 eura. Gordana na takvu odluku može uputiti prigovor u zakonskom roku, piše Danica.hr.

Source: slobodnadalmacija.hr