‘Malog Vakulu’ pitala mladenka za vrijeme, a njegov odgovor sve je nasmijao: ‘Ako ne zaj***’

Najpoznatiji meteorolog amater Ivan Šolić u Hrvatskoj je postao poznat kad je prognozirao da će se Split 2009. zabijeliti, a nitko mu nije vjerovao. No još veću popularnost zaradio je kad je upozorio navijače Hajduka, koji su se krajem veljače uputili na derbi u Zagrebu, da ne putuju jer bi mogli zapeti na autocesti zbog snijega. Oni ga nisu poslušali, a autocesta je zbog snijega danima bila zatvorena. 

Split: Ivan Šolić poznat kao "Mali Vakula"

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Tako su ga ljudi počeli pitati vremensku prognozu za razne datume, a među njima su i mladenke. 

– Pozdrav, prognoza za subotu 14.4 u Kaštelima. Jedna mrvu nervozna mladenka – napisala je u poruci koju je objavio na društvenim mrežama. 

– Po mojoj prognozi nekih 40-ak godina braka, ako on šta ne zaj*** – odgovorio joj je.

Foto: Facebook

Ivan nam je u nedavnom intervjuu otkrio kako je zavolio meteorologiju, ali i da nije rijetkost da mu se javljaju mladenke koje brine kako će biti vrijeme na njihovoj svadbi. 

– Najviše poziva imam od mladenki koje me pitaju kakvo će vrijeme biti na dan njihovih vjenčanja… Ha-ha. Ja ih na to u šali pitam hoće li vrijeme promijeniti njihovu odluku na što mi odgovaraju da neće pa im uzvratim da onda nije ni bitno – šali se Ivan te dodaje da ih uvijek savjetuje da obuku ono u čemu se osjećaju najbolje. 

– Oduvijek me zanimala meteorologija, uvijek sam kao dijete nešto radio oko toga, a kao srednjoškolac sam se počeo baviti s tim. Odluka o odabiru studija nije bila laka jer volim i meteorologiju, ali i šumarstvo. Ali i to ima velike poveznice i pomaže u cjelokupnom razumijevanju prirode – rekao nam je Ivan.

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)