Pitanje koje je zapalilo internet i razljutilo Hrvatice: ‘Moj dragi ne želi da se uopće šminkam…’

Djevojka koja se uskoro udaje zatražila je savjet o šminkanju od drugih žena u popularnoj grupi recenziRAJ na Facebooku. Umjesto odgovora na njeno pitanje, dobila je salvu kritika i komentara da joj budući muž – ne valja. Naime, riječ je o tome da njen partner ne voli šminku.

– Njemu sam najljepša kad nemam ništa, ali ja se volim srediti kad idem van. Ne nosim sjajila i slično jer to njemu smeta, ne nosim ruževe jer mu smeta, ne voli kad sam “premazana”, briše si usta nakon što se poljubimo… .Jutros smo nešto pričali o vjenčanju i on je rekao da se nada da neću nositi neke premaze preko usana na vjenčanju. Ja sam rekla da neću nositi sjajila ili crveni ruž, ali da sigurno neću imati “gola” usta na najbitniji dan u životu i da se želim osjećati lijepo – napisala je djevojka.

Kako dalje navodi, ušla je u raspravu s budućim mužem.

– Ja kažem da je to svečana šminka i da je normalno malo se više srediti na dan vjenčanja. Rekao je da se onda nećemo moći ljubiti ako ću ja imati išta na ustima, jer je njemu to odbojno (na dan vjenčanja!!!). Da napomenem, na prvom spoju sam imala ljepljivo sjajilo koje sam svaki put iznova nanosila tokom večeri i nije se ništa žalio, niti mu je isto smetalo – napisala je djevojka pa upitala za savjet: “Kako riješiti ovaj problem? Kako su se vaši muževi ponašali glede tog na vašoj svadbi? Što učiniti da oboje budemo sretni? I na kraju, koje sredstvo za usne biste preporučile, a da se ne lijepi, ne precrtava na njegove usne, a izgleda lijepo tijekom cijelog vjenčanja?”

Dok su neke komentatorice davale savjete o ruževima i sjajilima, druge su osule paljbu po mladoženji.

– Draga, nije problem RUŽ nego MUŽ – napisala je jedna žena.

– Brak je za cijeli život, a ovaj tvoj zvuči kao egomanijak. Bježi, dok je vrijeme – savjetovala joj je druga…

A što vi kažete na sve ovo?

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)