Skandal na maturalnoj zabavi! Profesor šmrkao kokain u WC-u pa teturao: ‘Uništio nam je ples’

Imali smo maturalnu zabavu u petak, a onda sam u ponedjeljak počela dobivati ​​informacije i glasine o neugodnom incidentu. Sve su mi ispričali razrednici četvrtih razreda. Odmah sam pozvala profesora na razgovor, suočila ga s optužbama i već u utorak je prestao s radom, rekla je za Slovenske novice Alenka Budihna, ravnateljica elitne ljubljanske Gimnazije Bežigrad. 

I samim Slovenskim novicama je više anonimnih izvora dojavilo iste optužbe, potkrijepljene i fotografijama. Profesor, kojeg nisu željeli imenovati zbog zaštite osobnih podataka, navodno je nakon službenog dijela maturalne večeri prošlog petka, na after partyju, prvo uzimao kokain u WC-u i bio “jako, jako pijan”. Na tom dijelu zabave sudjeluju samo učenici, ali ne i profesori i roditelji. Navodno je, nakon što se neprimjereno obraćao učenicama, u jednom trenu završio na podu potpuno izvan sebe.

– U našoj školi radio je od listopada, ali nije dosad imao problema niti je pokazivao sklonosti opojnim drogama ili alkoholu – dodala je ravnateljica. Kaže kako su o incidentu obavijestili sve maturante svoje gimnazije. 

– S predstavnikom učeničke organizacije dogovorili smo da se i profesori upoznaju s onim što se dogodilo, da se učenicima koji su svjedočili incidentu pruži psihološka pomoć, te da se o svemu informiraju roditelji – rekla je ravnateljica. 

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)