Posted By Cvek Katarina Posted On

Zvijezda ZET-a objavila da se udaje: ‘Uzbuđena sam, uzet ću sada malo predah od posla’

Vozačica ZET-a Iva Pandžić (24), koja je postala popularna nakon što je na TikToku objavljen video nje u vožnji, objavila je kako se udaje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagreb: Iva Pandžić, vozačica tramvaja

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

– Jako sam sretna i uzbuđena. Pripreme su bile malo napete jer je vjenčanje ubrzo pa nisam imala puno vremena. Dugo smo skupa i vjenčanje je bilo u planu već neko vrijeme i sad smo napokon odlučili finalizirati ga. Kupila sam vjenčanicu i sve je spremno, ostala mi je još samo dekoracija – kazala nam je Iva, koja će neko vrijeme uzeti predah od posla. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iva vozi tramvaj već godinu i četiri mjeseca, a vožnju voli od malih nogu.

– Volim ovaj posao jer sam opuštena i nisam pod nekim stresno kada vozim iako imam puno stresnih situacija i svaki dan mi se nešto dogodi. Mi vozači imamo veliku odgovornost prema drugim sudionicima u prometu, svaki dan nas događaju situacije gdje moramo brzo odreagirati da bi izbjegli sudar. Za razliku od primjerice automobila ili autobusa ne možemo tako lako izbjeći neke situacije, ne možemo ni lijevo ni desno, samo stati. Ja se uvijek trudim ne stresirati i uživati u vožnji – ispričala nam je ranije Iva.

Otkrila je tada da nema nekih posebnih planova za budućnost, a sretna je tu gdje je i želi nastaviti voziti tramvaj.

Source: 24sata.hr

Comments (0)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)