Posted By Cvek Katarina Posted On

FOTO Ministar Beroš ‘uhvaćen‘ kako kupuje u Lidlu u Sloveniji, opušteno u ljetnoj košulji gleda proizvode na akciji

Već neko vrijeme popularna destinacija Hrvatima za kupovinu su slovenske Brežice. Na svega pola sata od Zagreba po povoljnijim cijenama mogu se kupiti gotovo svi proizvodi, a jedan čitatelj Jutarnjeg lista jutros je u slovenskom Lidlu snimio ministra zdravstva Vilija Beroša.

Na fotografiji koju je čitatelj proslijedio Jutarnjem listu nalazi se ministar Beroš koji u društvu supruge čeka naplatu na blagajni.

Ministra smo upitali kako se našao u Lidlu u Brežicama, na što nam je rekao da je u obiteljskom posjetu i da mu je trgovina bila usput.

– Supruga i ja smo otišli u posjetu prijateljima pa smo putem stali kupiti slatkiše za njihovu djecu – kazao je ministar Beroš.

Inače, u siječnju je Jutarnji list napravio analizu cijena u hrvatskom Lidlu, kao i tog u Brežicama i pokazalo se da deset artikala koje smo kupili u Sloveniji u Hrvatskoj platili čak 40 posto više.

Naime, košarica koju smo tada u Sloveniji platili 19 eura, da smo je istog dana kupovali u hrvatskom Lidlu, stajala bi nas čak 26.50 eura, i to s akcijskim cijenama.

Source: slobodnadalmacija.hr