VIDEO Srpska voditeljica: ‘Srbija je duplo manja, možda čak više nego duplo manja od Amerike’

Voditeljica emisije Rano jutro, srpske televizije Happy TV postala je viralni hit na društvenim mrežama nakon što je usporedila veličinu Srbije i Amerike.

Naime, nakon tragedije u kojoj je dječak (13) ubio svoje kolege i zaštitara, mnogi su mediji povukli paralele sa sličnim zločinima koji se često događaju u SAD-u.

Pokušala je takvu paralelu izvući i voditeljica jutarnjeg showa, a njezino objašnjenje netko je objavio na Twitteru. 

– Amerika je velika zemlja i velika država. Srbija je, naravno, svi znamo, duplo manja. I možda čak i više nego duplo manja nego Amerika… – objasnila je voditeljica u programu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Video je ubrzo postao viralan i prikupio mnoštvo komentara. U komentarima joj pišu kako bi joj netko trebao reći da “ne lupa i da je Srbija manja od neke američke mjesne zajednice”.

– ‘Tu smo negdje…’, ‘Najgore je što gledatelji te televizije nemaju pojma što lupeta ova gospođa’, ‘Možda, ali nije potvrđeno. Toliko nas je da se još brojimo od prošlogodišnjeg popisa’, ‘Metar moga sela Amerika cijela…’, ‘Amerika blizu 10 milijuna km2, a Srbija 88 460 km. 100 i kusur puta veće, baš je za malo pogriješila. Kad ne ideš u školu, onda ovako lupetaš…’

Podsjetimo, potrenuta je peticija za zabranu emitiranja sadržaja na Pink i Happy televiziji na kojima se emitiranju brojni reality showovi u kojima su prisutne scene nasilja i vrijeđanja te svojim sadržajem krše Zakon o elektronskim medijima. 

Potpisnici peticije su uz potpis napisali i poruke zašto misle da se trebaju ukinuti ove televizije i istaknuli su kako emisije koje se emitiraju na ovim televizijama propagiraju nemoral, kršenje ljudskih prava i uznemiravaju javnost.

– Ne želim da nezdravo postane normalno. Neka se zaustavi mentalno trovanje nacije – navode.

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)