Posted By Cvek Katarina Posted On

Sirena posvađala internet: ‘Ček, otkad one imaju toliku zadnjicu, ova još ima i silikonske grudi?!’

Jedan kip u Italiji podigao je puno prašine na internetu. Naime, kip sirene s juga Italije kritiziraju zbog toga što ima obline. Mnogi na internetu tvrde da sirena ne može imati i stražnjicu poput čovjeka i rep poput ribe.

– Počela je kao manja debata,a  završilo kao viralna svađa. Neki smatraju da je to sloboda umjetnika i da u tome nema ništa loše, a drugi da izgleda nakaradno – tvrdi ravnatelj umjetničke škole Adolfo Marciano. Naime, u njegovoj školi je nastalo ovo djelo, sad svjetski poznato.

Mladi umjetnici su stvorili kip kako bi odali počast Riti Levi-Montalcini, pokojnoj talijanskog senatorici i dobitnici Nobelove nagrade, prenosi Monopoli Times, koji je prvi izvijestio o ovoj priči.

Tiziana Schiavarelli, glumac iz Italije, kaže kako se lokalci bune i kako imaju štošta reći o kipu.

– Izgleda poput sirene koja ima silikone, i najgore od svega, golemu stražnjicu, kakvu nismo nikad vidjeli kod likova sirena. Barem ja nikad nisam – kaže glumac, prenosi Guardian.

I glumica Whoopi Goldberg u svom talk showu The View komentirala je sirenu. 

– Wow, ima ogromnuuu… – kazala je Whoopi ismijavajući ljude koji, kako kaže, prave veliku ‘frku’ oko nečega što nije uopće stvarno.

– Mislim da niti jedno dijete neće pomisliti kako je seksi – rekla je glumica. 

Ipak, rasprava i ispod njenih snimki s YouTubea, se nastavila…

Source: 24sata.hr

Comments (0)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)